Sloggi Zero Feel
Sloggi Zero Feel er behageligt undertøj til dig, der er træt af generende bøjler, irriterende elastikker og undertøj der kradser, når du har det på. Med Sloggi Zero Feel får du optimal støtte og komfort, og serien har et elegant og tidløst design, som du vil elske at bære fra morgen til aften og til enhver anledning.

Sloggi Zero Feel

Har du endnu ikke forkælet dig selv og din krop med Zero Feel, er det ikke for tidligt. Med de lækre kvaliteter og materialer, vil du opleve, hvordan undertøjet bevæger sig naturligt med din krop og det lækre Sloggi lingeri vil hurtigt blive et af dine foretrukne undertøjsvalg.

Sloggi Zero Feel – behageligt undertøj til enhver anledning

Når du investerer i Sloggi Zero Feel, er du altid garanteret et produkt, hvor der er kælet for de lækre materialer, som føles dejligt på huden. Du er derfor også altid sikret en god komfort med det behagelige kvalitetslingeri fra Sloggi.

Fyld din undertøjsskuffe med undertøj fra Sloggi Zero Feel serien, som er lavet i kompromisløse kvaliteter og med et bøjle- og sømløst design, som tilpasser sig kroppen og dig giver den støtte, som du har brug for. Sloggi Zero Feel tilpasser sig efter din facon og dine former, og passer derfor perfekt under en t-shirt til hverdag eller under en tætsiddende kjole til en mere festlig begivenhed. BH´erne findes med forskellige udskæringer og trusserne i mange forskellige modeller, så du kan nemt finde lige netop det sæt Sloggi Zero Feel undertøj, der passer bedst til din stil og dine behov samt til enhver anledning, uanset om det er til hverdag eller fest, du skal bruge undertøjet.

OEKO-TEX lingeri fra Sloggi

Sloggi Zero Feel giver din krop støtte uden at tvinge den til en bestemt form. Det behagelige undertøj lægger sig nemlig ind til kroppen og tilpasser sig dine kvindelige former. De sømløse trusser som er usynlige under tøjet, giver dig samtidig en fuld bevægelsesfrihed, og grundet de fantastiske og bløde materialer følger stoffet dine bevægelser og smyger sig ind til kroppen.

I Sloggi Zero Feel sortimentet finder du blandt andet Zero modal, som er lette og behagelige trusser, der er lavet af 75% modal og 25% elastan.
Alle Sloggis modeller fra Zero Feel serien har derudover miljømærket OEKO-TEX, som er en certificering indenfor tekstiler. Dette betyder, at produkterne er bæredygtig produktion, samtidig med at de er testet for forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Køb Sloggi Zero Feel online her hos She Is Smart

Du finder her på siden et stort online udvalg fra den populære Sloggi Zero Feel serie. Produkterne som er i topklasse og i bedste kvalitet, giver dig en sikkerhed for at produkterne holder og bevarer deres pasform og facon efter både brug og vask.

Når det handler om lingeri, er Sloggi et velanset mærke på markedet, som imødekommer kundernes behov for såvel kvalitet og pasform – og det er præcis, hvad du får med Zero Feel.

Ønsker du at tilføje din undertøjsgarderobe nyt, blødt og sømløst lingeri fra Sloggi Zero Feel, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du finder her både BH´er, trusser, undertrøjer og meget mere til kvinder i gode kvalitetsmaterialer, som du vil elske at iklæde dig.
Hos She Is Smart holder vi åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe online, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig inden for få hverdage. Du behøver derfor ikke vente længe, inden du kan tage dit nyindkøbte Sloggi Zero Feel undertøj i brug.