Sloggi trusser
Med Sloggi trusser får du skønne underdele med en enestående og fantastisk pasform. Alle modeller er designet i smukke, afdæmpede og naturlige farver, hvilket gør, at trusserne passer til kvinder i alle aldre.

Sloggi trusser

Hver enkelt trusse er produceret i lækre materialer og kvaliteter, som lader huden ånde og dermed føles perfekt på kroppen.

I vores store sortiment med Sloggi trusser finder du en lang række underdele, som alle er ren komfort for bagdelen. Find dine favoritter her på siden og bliv klædt på i et par trusser som vil føles usynlig på huden.

Sloggi trusser – din undertøjsskuffes must have

Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med det anerkendte brand Sloggi. Enten har du allerede en eller flere af deres produkter liggende i undertøjsskuffen, ellers har du helt sikkert hørt navnet før. Trussen er nærmest blevet et ikon for det velkendte undertøjsmærke og dermed et must have for rigtig mange kvinder i hele verden.

Sloggi er et af de mest populære undertøjsmærker verden over, og særligt deres trusser er mange kvinders foretrukne valg af lingeriunderdele. Mærkets signaturmodel af trusser er de hvide modeller, som er et klassisk hit i enhver kvindes undertøjsskuffe. Udover de hvide Sloggi trusser er farvepaletten, siden mærkets etablering i 1979, blevet udvidet markant. Du finder trusser i et hav af flotte farver som for eksempel rosa, lilla, blå, sort eller andre smukke farver, så du kan matche et par Sloggi trusser enhver BH, som du allerede har liggende i garderoben.

Trusser fra Sloggi i mange forskellige modeller og faconer

Ved at investere i et eller flere par Sloggi trusser, får du en lang række fordele. Det anerkendte mærke er ejet af Triumph, hvilket i sig selv er en stor fordel, da de har rigtig mange års erfaring indenfor lingeri. Kollektionerne af Sloggi trusser er mange kvinders foretrukne valg, da de bløde bomuldsmaterialer, kombineret med perfekte pasformer og masser af fleksibilitet, føles behageligt på huden.

I vores sortiment kan du finde mange forskellige modeller og former. Om du er mest til en tai trusse, en g-streng eller et par shorts, som dækker hele bagdelen, så finder du det her. Derudover finder du også både de helt enkle modeller samt modeller med pynt i form af blonder eller andre detaljer, som gør dine trusser lidt mere feminine.

Trusser med en fantastisk pasform

Pasform og komfort er for Sloggi det største og mest brændende element igennem alle deres trusser og andre produkter, som de har skabt gennem tiden. Du vil derfor altid føle dig godt tilpas, når du har et par Sloggi trusser på.

Mange af de fantastiske modeller er uden sømme, hvilket betyder, at du nemt kan bære dem under en stram nederdel eller en smuk kjole, uden trusserne er synlige. De sømløse trusser betyder også, at der ikke er syninger, som vil genere og gnave din bare hud. Især når du har et par tætsiddende jeans på.

Sloggi stiller store krav til komfort i hverdagen. De udvikler derfor hele tiden nye kvaliteter, der skal have den perfekte pasform og som holder faconen vask efter vask. Med Sloggi er du sikret trusser, der ikke bliver skæve i faconen, hurtig bliver forvasket og samtidig er de meget hudvenlige, fordi huden kan komme i kontakt med den bløde bomuld.

Find dine favorit Sloggi trusser online her!

Hos She Is Smart kan du altid finde et stort udvalg af Sloggi trusser. Er du på jagt efter et par behagelige hverdagstrusser, hvor komfort og kvalitet er i højsædet, så er Sloggi det helt rigtige valg. Om du er mest til hipsters, tai trusser, g-string eller et par maxi trusser, så kan du altid finde et stort produktudvalg af trusser fra Sloggi fra både tidligere kollektioner samt de nyeste modeller, som matcher tidens farver og trends.

Vi holder åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dine nye Sloggi trusser i brug. Nemmere bliver det ikke at shoppe online.