Sloggi BH'er
Sloggi BH´er er et populært valg hos mange kvinder verden over. Undertøjsmærket som er en del af Triumph koncernen, blev første gang lanceret i 1979, og har siden opnået en favoritplacering, når det gælder moderne og behageligt undertøj til kvinder i alle aldre.

Sloggi BH´er

Her på siden kan du finde et stort udvalg af Sloggi BH´er og ud fra det brede sortiment kan du udvælge den model, der falder bedst i din personlige smag. Kollektionerne består af mange flotte farver og mønstre, så om du har brug for en sexet model med blonder eller en mere behagelig sports-BH, så finder du det hele her hos She Is Smart.

Sloggi BH´er – enhver kvindes must have i undertøjsskuffen

Sloggi BH´er er kendt verden over for sine moderne kreationer til stilfulde kvinder i alle aldre. Alle BH´erne er fremstillet i super lækre materialer i sømløse designs, så du slipper dermed for en overdel, der kradser og giver mærker, når du har den på. Den perfekte pasform er hjulpet godt på vej af de flade kanter, der smyger sig på bedste vis omkring din barm. Derudover bidrager de elastiske tekstiler til en fleksibel og komfortabel BH, du næsten ikke mærker, at du har på.

Sloggis BH´er kendetegnes ved deres sporty og afslappende kollektioner, men gennem årene er der også kommet mere forførende modeller og sensuelle snit ind over deres kollektioner. Kombinationen af de flotte designs og bløde materialer, der føles behageligt mod huden, har vundet en plads i næsten enhver kvindes hjerte og dermed blevet et must have i mange moderne kvinders undertøjsskuffe.

Vælg mellem en masse BH modeller både med og uden bøjle, en stropløs, med fyld, push-up, en sports-BH samt andre populære modeller, som alle sammen vil sidde perfekt på enhver kvindes barm.

Sloggi BH´er med god pasform

Sloggi BH´er er kendt for deres gode pasform, som langt de fleste kvinder vil synes om at have på. Sloggi er den ultimative forkælelse til din barm, og du finder nok ikke en bedre pasform fra noget andet mærke.

De bløde og behagelige materialer er åndbare, sidder som en drøm og der er ingen ubehagelige syninger eller etiketter, der irriterer huden. Du kan dermed bevæge dig, lige som du har lyst til, uden at hverken syninger eller kanter vil genere dig.
Drop en BH der strammer og giver dig mærker, og vælg i stedet en Sloggi BH, hvor du kan føle dig fri, let og veltilpas.

Den oplagte BH til hverdagsbrug

BH´er fra det populære undertøjsmærke er super godt til hverdagsbrug, hvor du har brug for en BH, der sidder behageligt og støtter din barm. Sloggi BH´er, som benyttes af rigtig mange kvinder, er især kendt for deres perfekte pasform, som sikrer dig, at din BH sidder, som den skal og giver din barm den optimale støtte. Det giver samtidig den perfekte komfort, som de færreste kvinder vil undvære til sin BH.

Her i vores sortiment med Sloggi BH´er kan du finde mange forskellige modeller, som passer til enhver kvindekrop. Om du er på jagt efter en enkel t-shirt BH, en behagelig sports BH, en model med pynt i form af blonder eller andre flotte detaljer, som gør din BH lidt mere feminin, så finder du det her på siden.

Find din næste Sloggi BH online her hos She Is Smart

Hos She Is Smart kan du altid finde et stort udvalg af Sloggi BH´er. Er du på jagt efter en hverdags BH, hvor komfort og pasform er i højsædet, så er Sloggi værd at kigge nærmere på. Med produkter i topklasse, fra det anerkendte undertøjsbrand, kan du være sikker på, at uanset hvilken BH du vælger, holder den en høj standard og vil forblive pæn vask efter vask. Sloggi er et velanset mærke på markedet, som imødekommer kundernes behov såvel kvalitet som pasform.

Vi holder åbent på webshoppen 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan handle din næste Sloggi BH, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du kan allerede nu begynde at glæde dig til at modtage dit seneste køb fra She Is Smart. Nemmere bliver det ikke at shoppe online.