Sloggi
Sloggi er et af de mest populære undertøjsmærker i Europa og resten af verden. Siden brandet første gang blev lanceret i 1979, har de produceret undertøj og lingeri i lette, bløde og glatte materialer af høj kvalitet.

Sloggi

Alle Sloggi produkter er produceret i samme gode kvalitet og med den velkendte gode pasform, som er brandets kendetegn. Sloggi formår gennem deres sortiment at sætte deres kunder i første række, hvilket kommer dig til gode, når du iklæder dig undertøj fra det anerkendte brand. Dyk ned i vores brede sortiment her på siden og find dine favorit items fra Sloggi.

Sloggi lingeri din krop vil elske

Siden 1979 har Sloggi været et af de mest populære lingerimærker i Europa. En af succeskriterierne hos det anerkendte brand er, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Når du iklæder dig undertøj fra Sloggi, er du altid sikret et produkt, som går i et med din hud. Du får altså en helt speciel følelse af at bære undertøj, som nærmest føles usynlig på kroppen. Brandets produkter er fremstillet i de lækreste materialer, og størstedelen er produceret i de blødeste bomuldskvaliteter, som din hud vil elske.

Med undertøj fra Sloggi er du altså sikret de blødeste materialer tættest på din krop. Her på siden finder du altid et stort udvalg af lækkert undertøj fra det populære mærke. Har du først prøvet Sloggi en gang, vil det fremover helt sikkert være et must have i din undertøjsskuffe.

Blødt undertøj til kvinder i alle aldre

Sloggi er den ultimative forkælelse til kvinder i alle aldre. Den gode pasform skal du lede længe efter, når det kommer til undertøj. Sloggi står for tidløst design, hvor komforten er i højsædet. Undertøjet giver dig fuld bevægelsesfrihed og kan holde til at blive vasket igen og igen. Med Sloggi kan du føle dig veltilpas fra inderst til yderst.

Alle Sloggis kollektioner er gennemtænkte, da der er fokus på hver enkelt lille detalje, så mærket altid udstråler velbehag og komfort. Designet har altid været mere funktionelt og behageligt, end det har været sexet. Med Sloggi undertøj kan du derimod være aktiv uden at føle dig generet af ubehagelige elastikker eller andre ting der skarver.

Sloggi – det oplagte hverdagsundertøj

Sloggi undertøj er super godt til hverdagsbrug, hvor man har brug for et matchende sæt trusser og en behagelig BH, der hver især gør det muligt for dig at være aktiv uden at føle, du bliver generet af skarvene elastikker eller andre ting. Designstilen på Sloggi er mere funktionel og behagelig end sexet og forførende, hvilket klæder både under- og overdele særdeles godt. Undertøj fra Sloggi er klar til at blive brugt døgnet rundt, da de fleksible materialer giver dig fri bevægelighed 24/7.

Med komfortabelt undertøj fra Sloggi, er du altid sikret den perfekte pasform. Derudover er det både velsiddende og tilgængeligt, så der er noget at vælge imellem for enhver smag.

Altid stort udvalg af Sloggi undertøj hos She Is Smart

Her hos She Is Smart har vi altid et bredt udvalg af Sloggi undertøj til kvinder. Uanset om dit undertøj skal være hvidt, sort eller mere farverigt, om du er på udkig efter et par hipsters, en velsiddende bh eller et komplet undertøjssæt, så er vi altid lagerførende med undertøj fra Sloggi, som passer til enhver kvindes stil.

Ønsker du at tilføje din undertøjsskuffe nyt undertøj fra Sloggi, så er du landet på den helt rigtige side. Her finder du alt, der hører sig til den moderne kvindes udvalg af lingeri, alt sammen i gode kvalitetsmaterialer som du vil elske at iklæde dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dit nyindkøbte undertøj fra Sloggi i brug.