Elton

Elton

Elton er stilsikkert mode til den kvalitets- og stilbevidste kvinde, der efterspørger mode med et internationalt touch. Her på siden finder du de bedste online Elton tilbud. Her finder du hele konceptet til garderoben som blandt andet jakker, kjoler, bluser og meget mere i flotte bearbejdninger og unikke europæiske metervarer, der kendetegner de smukke matchende kollektioner fra Elton.

Er du på udkig efter Elton udsalg, så finder du her på webshoppen et stort sortiment af både nye og tidligere kollektioner – alt sammen til nedsatte og attraktive online priser.


Eltons store succes siden 1957

Elton blev grundlagt i 1957 af Ejner Nielsen som en skjortefabrik med produktion kun til drenge. I 1960 påbegyndte man så at producere både til herrer og drenge. I midten af halvfjerdserne kom Ejners søn og svigerdatter, Knud & Lis, ind i firmaet og de fik til opgave at produktudvikle en dameblusekollektion, hvilket lynhurtigt blev en kæmpe succes. Fra starten af 80erne besluttede man sig for at nedlægge herre og drenge produktionen for udelukkende at koncentrere sig om damesektoren. De udvidede til at lave fuldt kordinerede matchprogrammer, hvilket medførte en voldsom vækst i omsætningen. Fra 2009 blev der desuden udvidet med en overtøjskollektion, som har haft en rigtig stor succes.

I dag er det Lars Utoft, der ejer firmaet. Elton er dansk modetøj til den stilsikre og kvalitetsbevidste kvinde. Eltons designere følger moden ved at besøge Paris, London og New York og de største Italienske byer flere gange årligt. Elton er kendt for tøjets flotte forarbejdning og unikke europæiske metervarer. Hver kollektion består desuden af matchprogram med jakker, nederdele. kjoler, bluser.


Køb Elton udsalg online

Elton er et dansk brand, som servicerer hele Skandinavien samt store dele af Europa med elegant og klassisk dametøj. Elton finder inspiration til nye kollektioner af modetøj ved at sende brandets dygtige designere på studietur til kendte mode byer såsom Milano, Paris, London, Rom og New York flere gange årligt.

Elton er garant for et stort og mangfoldigt produktsortiment, som blandt andet består af jakker, bukser, kjoler, nederdele, bluser, toppe, t-shirts, strikvarer og accessories. Derudover er Elton karakteriseret ved dametøj med et sofistikeret og elegant look, som er produceret i lækre og komfortable materialer. Få en feminin stil med modetøj fra Elton der altid er beriget med en unik pasform, som fremhæver brandets elegante og feminine stil. Med andre ord – Elton appellerer til den moderne og selvstændige kvinde med et sofistikeret, klassisk og feminint look. Tøj fra Elton er derfor et must-have i enhver kvindes garderobe, og det er et køb, som du ikke vil fortryde. Så mangler du et en kjole, t-shirt, bluse, jakke eller lignende så er vores Elton udsalg et godt valg at supplere din garderobe med.

Hos Sheissmart.dk har vi samlet et bredt udvalg af modetøj til kvinder fra Elton på tilbud. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af flotte farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item, som du leder efter, kan du benytte dig af filtrene for at finde den eller de styles, som du er på udkig efter.


Gode Elton tilbud til alle anledninger

Elton har mestret evnen til at skabe tøj, som kan bruges til både hverdag og fest. Og mange af de smukke designs kan nemt styles sammen. Med de forskellige designs fra vores Elton outlet, har du rig mulighed for at skabe dig en unik og personlig stil ved at mixe og matche de forskellige styles, som netop passer til din smag og din personlige stil.

Der er mulighed for at bruge de forskellige styles til både hverdag og til de mere festlige anledninger. Med de gode materialer er du også sikret en kvalitet, der ikke går på kompromis med dine behov eller design præferencer.

Find inspiration til dit næste køb af Elton tøj på udsalg her. Om du mangler hverdagstøj, skal til bryllup eller et andet festligt arrangement, så vil du med garanti finde en eller flere dele, som du vil blive fristet af her på siden.


Stilsikker mode til den kvalitetsbevidste kvinde med Elton tilbud

Elton er tøj til modebevidste kvinder, der kender deres stil. Det danske brand, som har base i Ikast, servicerer hele Skandinavien samt store dele af Europa med klassisk og elegant dametøj. Det elegante look som er produceret i lækre og komfortable materialer, karakteriserer Eltons tøj.

Med Eltons feminine stil får du altid modetøj, der er beriget med en unik pasform, som fremhæver brandets elegante og klassiske look. Tøjet appellerer til den moderne og selvstændige kvinde, der har et sofistikeret og feminint look.

Mangler du et par bukser, overtøj, en kjole eller lignende, så er vores store sortiment med Elton udsalg et godt valg at supplere din garderobe med. Tøj fra det danske mærke Elton er et køb, som du ikke vil fortryde.


Shop de bedste Elton tilbud online hos Sheissmart.dk

Her på siden finder du et bredt sortiment af moderigtigt tøj til kvinder fra det danske tekstilmærke Elton til attraktive og nedsatte priser. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af flotte og moderigtige farver, størrelser og designs på udsalg. Så der er helt sikkert noget for enhver smag, anledning og til ethvert behov.

Vores udvalg med gode Elton tilbud bliver løbende opdateret i takt med nye kollektioner, så du har hele tiden mulighed for at være med på de nyeste trends med tøj fra Elton – og endda til ekstra nedsatte priser end du finder andre steder.

Køb dine nye favorit styles fra vores Elton udsalg allerede i dag og glæd dig til at få leveret din ordre direkte hjem til dig i løbet af ganske få hverdage.