PrimaDonna BH'er
PrimaDonna BH´er er lavet til kvinder med former og større barme. BH´erne er konstrueret til at løfte og støtte den tunge og fyldigere barm på bedste vis.

PrimaDonna BH´er

Du finder derfor flere modeller, som har brede ryg- og sidestykker samt højere midterparti, der giver det bedste og mest optimale hold. Ofte er PrimaDonna´s BH´er dekoreret med smukke blonder eller flerfarvede stoffer, og mange af de populære og foretrukne serier går igen sæson efter sæson med nye farver og nye detaljer.

Her hos She Is Smart finder du et stort udvalg af BH´er fra PrimaDonna, og uanset hvilken model der er din favorit, vil du få følelsen af velvære, når du ifører dig en af de smukke BH´er fra det belgiske luksus brand.

PrimaDonna BH´er til kvinder med en fyldig barm

Siden 1865 har PrimaDonna gjort det til en utrættelig lidenskab at lave lingeri til kvinder med en fyldig barm. Deres mission har siden da været at designe luksus BH´er med et flot og feminint design samt tilbyde en størrelse til alle kvinder, der har brug for lidt ekstra støtte. Derfor designer de BH´er fra C-skål og op til en K-skål.

PrimaDonna er ikke bare BH´er til storbarmede kvinder, det er også feminint og smukt, samtidig med at det har en perfekt pasform, som giver barmen en fantastisk støtte. Alle PrimaDonna BH´er er produceret til perfektion og ned til mindste detalje, hvilket også både kan ses og mærkes, så snart du får den på. Alle materialer er af høj kvalitet og deres konstruktioner giver den perfekte pasform. PrimaDonna har BH´er der passer til enhver anledning, uanset om det er til hverdag eller til en mere festlig begivenhed.

Gå på opdagelse i vores store sortiment med PrimaDonna BH´er her på siden og forkæl dig selv med nyt lingeri i god kvalitet og med en perfekt pasform, som din barm vil elske.

Luksus BH´er fra PrimaDonna

Er du på udkig efter en luksus BH til kvinder med en stor og flot barm, så er PrimaDonna værd at kigge nærmere på. PrimaDonna BH´er giver dig både et godt løft og en bedre holdning. Det belgiske lingerimærke er uden tvivl piger med en fyldig barms foretrukne valg, når der købes en ny BH og andet undertøj. Med PrimaDonna er du sikret en luksus BH, som giver velvære, samtidig med at du føler dig sexet og forførende, når du ifører dig en af de mange flotte modeller.

BH´erne fra PrimaDonna er eksklusive og er konstrueret til at løfte og støtte den fyldigere barm. Materialerne er lavet i bløde blonder, stropperne på BH´erne er brede og holdbare og tilsammen udgør det en fantastisk støtte og komfort til din barm, når du ifører dig en af de skønne BH´er. Med en BH fra PrimaDonna kan du altid være sikker på at føle dig godt tilpas inderst inde.

Køb din næste PrimaDonna BH online her hos She Is Smart

Her på siden finder du et bredt udvalg af BH´er fra det anerkendte brand, PrimaDonna, som skaber lingeri til kvinder. Du finder en lang række forskellige BH´er, som passer til både hverdag, samt til alle de begivenheder der er at finde i den moderne kvindes kalender.

Hos She Is Smart er vi altid først med de nyeste modeller af PrimaDonna BH´er, som kan bruges til enhver anledning – uanset om dagen byder på en traditionel hverdag eller et mere festligt arrangement.
Find din favorit BH fra PrimaDonna og mærk følelsen af velvære med lingeri i den absolut bedste kvalitet. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du snart kan tage din nyindkøbte luksus BH i brug.

Webshoppen har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe PrimaDonna BH´er, lige når det passer dig. Nemmere bliver det ikke at handle BH´er og lingeri online.