PrimaDonna

PrimaDonna

Er du på udkig efter kvalitetsundertøj, så er vores PrimaDonna udsalg værd at kigge nærmere på.

PrimaDonna er lingeri lavet til kvinder med former og særligt til større barme. Bh'erne er konstrueret til at løfte og støtte den fyldigere barm optimalt, og du finder derfor flere modeller med brede ryg- og sidestykker samt højere midterparti, der giver det bedste hold. PrimaDonna lingeri er ofte dekoreret med blonder eller flerfarvede stoffer, og mange af mærkets serier går igen år efter år i nye farver.

Find dine favoritter her i vores PrimaDonna outlet og få følelsen af velvære med lingeri i den bedste kvalitet.


PrimaDonna udsalg online

Primadonna er et belgisk brand med rødder i Tyskland, der startede med at lave lingeri til kvinder med former tilbage i 1865. Siden da har deres mission været at forme kvinders krop og sind. De vil omfavne de kvindelige former og producere undertøj med den perfekte pasform. Primadonna designer luksus undertøj med et flot og feminint design. De ønsker, at tilbyde en størrelse, til alle kvinder der har brug for lidt ekstra støtte. PrimaDonna designer derfor bh'er i størrelser op til en J-skål.

Primadonnas lingeri er en kombination af behageligt, praktisk og feminint. Deres materialer er af høj kvalitet og deres konstruktioner giver den perfekte pasform. Primadonna har styles, der passer til enhver anledning, uanset om det er til hverdag og til fest. Gå på opdagelse i vores Primadonna outlet her.


PrimaDonna udsalg til kvinder med feminine former

Siden 1865 har PrimaDonna gjort det til en utrættelig lidenskab at skabe det bedste lingeri til kvinder med en stor og kurvet barm. Resultatet er førsteklasses luksus lingeri i skålstørrelser C til J, hvilket nok også er derfor, at Primadonna i dag er med i superligaen indenfor lingeri.

Primadonna er særlig kendt for at designe og producere bh´er, der går op i store skålstørrelser. Bh´erne er ikke bare store, de er også smukke, har et perfekt hold og giver en fuldendt pasform. PrimaDonna giver kvinder med en stor barm optimal støtte, en perfekt pasform og elegante silhuetter.

Hos Sheissmart.dk forhandler vi smukke Primadonna bh tilbud og vi sørger hele tiden for at holde siden opdateret med nyheder, som du kan finde til nedsatte priser her på siden. Er du på udkig efter en bh til en stor barm på tilbud, så er Primadonna udsalg lige det, du leder efter.


Luksus undertøj fra PrimaDonna på tilbud

Luksus bh'er og trusser til kvinder med en flot og stor barm. PrimaDonnas undertøj giver både løft og en bedre holdning. Deres big cup skåle er faste og giver din barm en god støtte. PrimaDonna er uden tvivl piger med en stor og fyldig barms foretrukne lingeri favorit. Undertøjet er førende inden for design, og deres kollektioner er kendetegnet ved flotte bh'er og trusser i en fantastisk kvalitet.  

I vores PrimaDonna udsalg kan du købe Big cups skåle med ekstra forstærkning, som er udformet til at give barmen den bedste støtte uden at belaste skuldrene og ryggen. Med PrimaDonna får du luksus undertøj, som giver velvære samtidig med, at du føler dig sexet og forførende.

PrimaDonna har eksisteret siden 1865 og deres mål har altid været at designe luksus undertøj med god pasform.

Undertøjet er eksklusivt og designet til de kvinder, der har en stor og fyldig barm. PrimaDonna undertøj er lavet i bløde og lækre blonder, stropperne på bh'erne er brede og holdbare og tilsammen udgør dette en bh med en fantastisk støtte og komfort.


Populært plus size lingeri fra Prima Donna på tilbud

Belgiske Prima Donna er nok det mest populære plus size lingeri mærke i verden! Det er de især fordi, de altid leverer fantastiske designs og upåklagelig pasform.
De er i den grad signifikant med klassisk design, men har i de senere år valgt at udfordre på både design og farvevalg. Hvor kvinder med en plus size barm i mange år har været overladt til full-cup bh'er og mormor blonder, har Prima Donna udvidet deres sortiment med deep plunge bh'er og dristige farver og blonder - dog uden at gå på kompromis med deres fortræffelige pasform og kvalitet.

Prima Donna udsalg henvender sig til den moderne kvinde, hvor lingeriet er en prioritet fremfor en nødvendighed.


PrimaDonna udsalg – favorit lingeri hos mange kvinder

PrimaDonna er et anerkendt, internationalt undertøjsbrand, der i særdeleshed er kendt for sine bh´er til storbarmede kvinder. Skål størrelserne starter fra en C skål og går op i en J skål. Brandet hylder dermed kvinder med kurver og fører desuden plusstørrelser i både overdele og underdele. Dette gælder både på lingeri og badetøj fra PrimaDonna.

Hos Sheissmart.dk har vi gjort det let for dig at forny undertøjsskuffens indhold med gode PrimaDonna tilbud. Vi har her på siden samlet et stort og varieret udvalg af lingeri og badetøj fra det belgiske lingeribrand, som du kan købe til nedsatte priser. Netop derfor er PrimaDonna udsalg et af de mest populære kategorier her på webshoppen.


Køb PrimaDonna udsalg online hos Sheissmart.dk

Her på shoppen finder du et bredt udvalg af produkter fra det højkvalitets lingeribrand PrimaDonna, som skaber lingeri til kvinder med former og særligt en stor og fyldig barm. Du finder en lang række forskellige bh´er, trusser og badetøj på tilbud, som passer til både hverdag samt til alle de begivenheder, der er at finde i den moderne kvindes kalender. Du finder derfor det perfekte tilbud på undertøj og lingeri fra PrimaDonna til dig, uanset om dagen byder på en traditionel hverdag eller et mere festligt arrangement.

Uanset om du er på jagt efter feminint lingeri, et par nye trusser eller en bikini, så finder du et stort sortiment af PrimaDonna udsalg her på siden. Lad dig inspirere og bliv fristet af et godt tilbud på eksklusivt lingeri fra PrimaDonna på tilbud her hos os, hvor du er sikker på at få en service, der er i tip top.