Marie Jo trusser
Marie Jo trusser er skabt med omhu og udsøgte detaljer. Med sit rene, enkle og feminine design passer trusserne i al sin enkelthed og med sin behagelige pasform til enhver anledning – uanset om du skal bruge dem til hverdag eller til fest.

Marie Jo trusser

Hos She Is Smart fører vi et bredt udvalg af trusser fra det anerkendte og populære mærke, som er mange kvinders foretrukne, når det kommer til valg af undertøj. Med trusser fra Marie Jo vil du med garanti føle dig godt tilpas hver eneste dag – i hvert fald de dage du er iklædt Marie Jo.

Marie Jo trusser – luksus til kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre

Lækkert undertøj er lidt af en luksus i hverdagen. Nogle foretrækker at fokusere på andre ting før deres trusser, men har du først prøvet et par Marie Jo trusser, vil du hurtigt mærke, hvad det vil sige at være luksuriøst klædt på inderst inde.

Til enhver af de smukke BH´er finder du naturligvis også en matchende trusse i forskellige modeller. Vi tilbyder altid flere modeller til hver serie, så du kan finde lige det par Marie Jo trusser, du føler dig bedst tilpas i. Uanset om du er til den klassiske Tai trusse, string trusser, hipsters eller højtaljede trusser, kan du her hos os finde din foretrukne model, som samtidig passer til din favorit BH model.

Nyheder og klassiske trusser fra Marie Jo

Marie Jo er til kvinder, der elsker luksus og det nyeste design look indenfor lingeri, samtidig med at de klassiske modeller forbliver en del af kollektionen sæson efter sæson blot med nye detaljer og i nye sæsonaktuelle farver. Marie Jo producerer et hav af forskellige trusse modeller som blandt andet string, Tai, hipsters, midi og maxi.

Hos She Is Smart er vi altid først med de nye Marie Jo trusser, som er at finde fra det anerkendte lingerimærke. Trusserne er ligesom alle de andre styles produceret i de bedste materialer og har en pasform, som både giver støtte og den helt rigtige komfort.

Marie Jo trusser er lig med kvalitet og flot design

Marie Jo er et af de mest anerkendte lingeribrands og har altid været på forkant med udviklingen, som blandt andet kollektioner der bliver produceret i lette kvalitetsmaterialer, der føles behageligt at bære på kroppen. Marie Jo produceres af det belgiske firma Van de Velde, som startede tilbage i 1919. I 1981 blev Marie Jo lanceret som et selvstændigt brand med fokus på at forene æstetik, feminine detaljer og perfekt pasform. Siden deres lancering har Marie Jo været mange kvinders favorit brand indenfor lingeri, og særligt de velsiddende Marie Jo trusser er blevet en del af enhver kvindes undertøjsskuffe.

Marie Jo trusser er lingeri af høj kvalitet, som også er noget af det, der kan mærkes på huden, når det smyger sig om kroppen. Det er velsiddende trusser, som holder formen vask efter vask. Dine nye Marie Jo trusser vil være prikken over i´et både under din festkjole og under dit hverdagstøj.

Køb Marie Jo trusser online her hos She Is Smart

Hos She Is Smart har vi altid et stort udvalg af Marie Jo trusser online i mange flotte farver og udformninger. Om du er til pastelfarver, sæsonaktuelle farver eller til de mere neutrale farver, som matcher dine BH´er, som du allerede har liggende i skabet, så kan du uanset hvad med garanti altid finde en eller flere modeller fra det belgiske undertøjsmærke, der passer til dine behov til et par lækre trusser.

Vi holder åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe, lige når det passer dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dine nye Marie Jo trusser i brug. Nemmere bliver det ikke at handle online.