Handelsbetingelser

PRISER:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for systemfejl, trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
SheIsSmart modtager betaling med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay, American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. SheIsSmart kryptere alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Vi forbeholder os dog ret til at få købsbeløbet overført via bankoverførsel til Sydbank. Odren afsendes når bankoverførslen er modtaget.

LEVERINGSOMKOSTNINGER:
DK med PostNord pakkeshop og erhvervsadr: 29 kr. og GRATIS ved køb over 499 kr
DK med PostNord til privat adr. 49 kr og Gratis ved køb over 499 kr

DK med GLS til pakkeshopper og erhvervsadr: 29 kr og GRATIS ved køb over 499 kr.
DK med GLS privat adr: 49,-  gratis ved køb over 499 kr.

Udland med Dpd, PostNord, UPS eller GLS: Priser fra 29 kr / 4 €,- (GRATIS ved køb fra 599 kr / 49 € ( Er afhængig af leveringsland-)

LEVERING:
SheIsSmart leverer typisk fra dag til dag. I forbindelse med helligdage, udsalgsstart og lign. kan der dog forekomme en leveringstid på 2-4 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandør.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Enhver tvist mellem SheIsSmart og kunden er underlagt dansk ret.

OMBYTNING:
Hvis varen ønskes ombyttet til en anden størrelse eller vare, bedes du lave en ny ordre på webshoppen.

FORTRYDELSESRET:
Du har som kunde 365 dages fortrydelsesret når dine varer er bestilt. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt et returlabel- og returskema. Det vedlagte returskema skal udfyldes, så vi derved hurtigere kan ekspedere din returordre.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Benytter du vedlagte returlabel, bliver der fratrukket 39 kr. fra det refunderede beløb. Ordren skal indleveres i en GLS pakkeshop.

ÆNDRING AF LEVERINGSADRESSE:
Leveringsadresser kan ikke ændres. Vi sender kun til den leveringsadresse, der blev indtastet, da ordren oprindeligt blev placeret. Derfor opfordrer vi dig til omhyggeligt at kontrollere og bekræfte din leveringsadresse, før du fuldfører din ordre, for at sikre en problemfri levering af dine varer.

ANNULLERING AF ORDRE:
Det er normalt ikke muligt at ændre eller annullere en ordre, når den først er blevet placeret.

Det kan ske, at din ordre bliver annulleret på grund af udsolgte varer. Hvis dette sker, vil alle beløb automatisk blive refunderet.

VARERETURNERING:
Du har som kunde 365 dages fortrydelsesret når dine varer er bestilt. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt et returlabel- og returskema. Det vedlagte returskema skal udfyldes, så vi derved hurtigere kan ekspedere din returordre.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Benytter du vedlagte returlabel, bliver der fratrukket 39 kr. fra det refunderede beløb. Ordren skal indleveres i enten en GLS pakkeshop eller PostNord pakkeshop, alt afhængig af hvem der leverede pakken.

Du er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere pakken til os, og du bærer ansvaret for eventuelle skader, der opstår under returtransporten. Det er ikke muligt at annullere dit køb ved at afvise modtagelse af varen. Hvis du undlader at afhente din pakke, og den returneres til os, vil der blive trukket 39 kr. fra din ordre.

She Is smart
Nyholmvej 3
7500 Holstebro
CVR: 31 32 73 69

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.

Vi anbefaler at du benytter Post Nord eller Gls, når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til SheIsSmart.